Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Je to tady! Nejžhavější novinka sezony 2018 – doutníky, rum a veterány? Vítejte na Kubě!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 23. 10. 2017 | Přečteno: 1989x

Krásky tančí rumbu v ulicích, muži se projíždějí městem stylovými americkými auty a staré dámy a pánové pokuřují doutníky na verandách svých domů. Ve vzduchu je cítit vlhkost a na obzoru je širé moře, které lemují pláže s úžasně bílým pískem a palmami, které do své výšky rostly i víc jak sto let. Zažijte to na vlastní kůži. Vítejte na Kubě!

Krásy HavanyKrásy Havany

„Karibský ostrov Kuba je exotická destinace, kam je možné utéct před pochmurným počasím v zimě,“ vysvětluje naše specialistka na zájezdy do Karibiku Radka Hájková, proč se vůbec Kuba dostala do hledáčku Radynacestu.cz a dala vzniknout zájezdu To nejlepší z Kuby + KARIBSKÉ PLÁŽE S KOUPÁNÍM.

TrinidadTrinidad

Kdysi nedostupný ostrov je pro nás stále blíž jak finančně, tak i díky skvělým průvodcům. „Několika kliknutími myší můžete poznat svět, ale zážitky na vlastní kůži nic nenahradí.“ To je motto naší průvodkyně Lenky Tučkové, která vás Kubou zkušeně provede a zároveň vás vtáhne do atmosféry jedné z posledních socialistických zemí na planetě.

Nádherné plážeNádherné pláže

„Na své si přijdou milovníci pláží s bílým pískem a průzračným mořem anebo labužníci, kteří mají rádi rum. Samozřejmě kubánský,“ směje se Radka. Podíváme se totiž mimo jiné i na to, jak se rum vyrábí, navštívíme místa spojená s Ernestem Hemingwayem, autorem novely Stařec a moře, nebo na největší krokodýlí farmu na ostrově.

Veteráni v HavaněVeteráni v Havaně

„Mě osobně ale nejvíc láká možnost projet se starými auty v ulicích Havany a sledovat místní, jak si klidně pokuřují doutníky ve městě, kde se zastavil čas,“ přidává Radka nevšední obraz kubánské metropole. 

Chybět nebudou architektonické dominanty Havany i Trinidadu, pláže Varadera nebo úchvatný vodopád v chráněné oblasti Topes de Collantes. Zažijte s námi Kubu v celé kráse na vlastní kůži... Vyrážíme už v polovině února. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024