Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Lodivodem svých snů? Plavba Atlantikem a to nejlepší z ostrova Tenerife!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 11. 2017 | Přečteno: 1351x

Kde mají sezonu v podstatě po celý rok, nádherné vulkanické pláže, vysoká pohoří, botanické zahrady, orchidária, městečka s kouzelnou přímořskou atmosférou a jedinečnou architekturou? Poznejte Tenerife s průvodkyní, která je na Kanárských ostrovech jako doma. Cítíte? To je vůně Atlantiku...

Tenerife je jeden z nejnavštěvovanějších ostrovůTenerife je jeden z nejnavštěvovanějších ostrovů

Odjet si v zimě odpočinout do tepla, to bylo přání mnoha našich cestovatelů. Splnit jej bylo zase naším přáním, a tak jsme pro vás namíchali koktejl zážitků, který nabízí jen jediné místo v Evropě – ostrov Tenerife.

Skalní útvarySkalní útvary

„Španělsky mluvící země mi přirostly k srdci a o svou lásku k nim se chci podělit se svými cestovateli,“ říká průvodkyně Markéta Klimešová, která vás vezme na ta nejzajímavější místa na Tenerife a přidá jedinečný zážitek v podobě plavby na katamaránu, která je součástí pohodového programu.

Objevte kouzelné TenerifeObjevte kouzelné Tenerife

„Prohlédnete si úžasné skalní útvary Los Gigantes, které jsou nejlépe vidět právě z vody. Při trošce štěstí uvidíte kulohlavce, delfíny nebo velryby v jejich přirozeném prostředí. A protože je na Tenerife podzim velmi teplý, koupání zláká i jindy zimomřivé plavce,“ vyjmenovává specialistka na zájezdy na Kanárské ostrovy Karolína Petrová, proč je plavba Atlantikem nezapomenutelná.  

Zaleťe si s námi pro To nejlepší z Tenerife + PLAVBA LODÍ ATLANTIKEM a poznejte evropskou exotiku zblízka. Již v říjnu! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024