Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Madrid ve víru tance - poznejte Španělsko autenticky s průvodcem a expertkou na flamenco!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 6. 11. 2017 | Přečteno: 1879x

Co je nejtypičtějším kulturním projevem Španělska? Odpověď je snadná - je to tanec jménem flamenco a Madrid s námi můžete poznat i skrze něj. S českou expertkou na tento vášnivý tanec a průvodkyní, která zná město jako své boty. Popusťe uzdu, odvažte se, staňte se na chvíli horkokrevnými Španěly a ochutnejte všechny krásy této šarmantní země.

Tanečnice flamengaTanečnice flamenga

Láká vás poznat Madrid s jeho impozantními katedrálami a flamenco je pro vás symbolem vášně? Vypravte se s námi tam, kde se tento párový tanec zrodil a stále žije ve své nejryzejší podobě a pro všechny generace. Učí se v prestižních školách, na večerních kurzech, ale i jen tak na ulici. Flamenco k životu Španělů patří stejně jako paela nebo býčí zápasy, proto je tentokrát přímo součástí programu nového zájezdu Madrid + FLAMENCO.

Objevte kouzlo MadriduObjevte kouzlo Madridu

„Den zaměřený na flamenco má program oživit a účastníkům dát možnost více, lépe a autenticky poznat temperamentní španělskou kulturu a náturu," říká specialistka na Španělsko Martina Poláková, která program zájezdu připravovala spolu s průvodkyní Markétou Klimešovou.

Symbol a suvenýr ŠpanělskaSymbol a suvenýr Španělska

Se svými cestovatateli se Markéta dělí o lásku ke španělsky mluvícím zemím už řadu let a stejnou řádku let tady sama žila. „Je to můj druhý domov, kam se ráda vracím, a chlubím se jím. Jsem pyšná na každou zapadlou uličku, chrám i bistro se skvělými tapas," říká a vysvětluje, proč jí Madrid přirostl k srdci.

Večerní představeníVečerní představení

Jste tancem nepolíbení a raději se na tanečníky jen díváte? Nemusíte se bát. Jistě nebudete sami. Čas v Madridu můžete využíit i jinak, přesto... „Určitě bych všem cestovatelům doporučila, aby se trošku odvázali a lekci flamenca si vyzkoušeli na vlastní kůži. Protože potom ještě více ocení profesionální tanečníky a večerní představení, které by také neměli vynechat," doporučuje specialistka Martina. 

Olé! Na viděnou ve Španělsku… Těšíme se na vás již v květnu. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024