Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Noc v poušti Wádí Rum a koupání v Mrtvém moři. Objevte Jordánsko plné zážitků!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 31. 5. 2021 | Přečteno: 1158x
Téma: Novinka

Noc uprostřed pouště pod oblohou plnou hvězd... Jako z Pohádek tisíce a jedné noci zní zážitek, který si můžete přivézt z Jordánska. Krom nezapomenutelné noci v beduínském kempu ve Wádí Rum se budete moci koupat v léčivých vodách Mrtvého moře, podívat se do skalního města Nabatejců Petra a poznat bohatý podmořský život díky letošní novince: zájezdu To nejlepší z Jordánska + NOC V POUŠTI WÁDÍ RUM + RUDÉ A MRTVÉ MOŘE.

Specialistka Verča Bendová v pouštiSpecialistka Verča Bendová v poušti

Jordánsko není v naší nabídce novinkou, ale díky osobní zkušenosti naší specialistky Veroniky Bendové, která má destinaci na starost, jsme se rozhodli přikořenit už tak zajímavou směs orientálních zážitků ještě o jednu zajímavost – noc v beduínském kempu.

Stylové ubytování ve stanechStylové ubytování ve stanech

„Když jsem na podzim Jordánsko sama navštívila, byla noc v poušti jedním z vrcholů cesty. Trochu jsem se jí obávala, ale zároveň to byl příjemný adrenalin. Samotný výlet do pouště je super zážitek. Noc strávená mimo civilizaci v absolutním tichu, pod hvězdnou oblohou a bez mobilního signálu ho jen umocnila. A co teprve ten východ slunce!“ vzpomíná specialistka na zájezdy do Jordánska na svůj zážitek a doplňuje: „Byla by škoda o tento zážitek ochudit i naše cestovatele, a tak jsem ke stávajícím lákadlům, které v jordánských programech nabízíme, zahrnula i přenocování v beduínském kempu v poušti Wádí Rum.“

Milí beduíniMilí beduíni

S beduíny se setkáte nejen v poušti, kde svým hostům v kempu připraví typickou večeři vařenou v rozpálené jámě v písku, ale také ve skalním městě Petra, kde prodávají suvenýry nebo přepravují návštěvníky na koňských povozech, oslech nebo velbloudech. „V rámci programu vyzkoušíte i léčivé účinky Mrtvého moře a uvidíte i pestrobarevný svět pod hladinou Rudého moře,“ dodává Veronika a připomíná, že letní termín je sice beznadějně vyprodán, ale už teď si můžete rezervovat zájezdy na únor či březen příštího roku.

Mrtvé mořeMrtvé moře

Těšíme se na vás na zájezdech To nejlepší z Jordánska + NOC V POUŠTI WÁDÍ RUM + RUDÉ A MRTVÉ MOŘE

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024