Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Objevte barevný svět Antoni Gaudího a to nejlepší z celé Barcelony

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 20. 1. 2020 | Přečteno: 902x

Druhé největší španělské město plné dechberoucí architektury, hlavní město Katalánska, je místem, kde žil a tvořil velký Antoni Gaudí. Vzdejte hold originálním stavbám geniálního architekta procházkou podél kanálů ve Starém Městě a poznejte svět nekonečné fantazie v ulicích rušné evropské metropole se zájezdem To nejlepší z Barcelony + BAREVNÝ SVĚT ANTONI GAUDÍHO.

Gaudího umění je zde na každém krokuGaudího umění je zde na každém kroku

„Snažily jsme se s průvodkyní vypíchnout v programu to nejlepší, co Antoni Gaudí ve městě vytvořil a co v něm sám prožil. Vydat se po jeho stopách vždy bylo pro naše cestovatele nesmírně zajímavé, a tak jsme se rozhodli vyhovět vašim přáním a na jméno věhlasného architekta se zaměřit,“ říká Eliška Friedlová, specialistka na zájezdy do Barcelony.

Gaudího park GüellGaudího park Güell

Nenechte si ujít Gaudího modernistické stavby ve stylu art nouveau od chrámu La Sagrada Familia v centru katalánské metropole až po pohádkově krásný park Güell plný kamenných skulptur, zeleně a květin.

La PedreraLa Pedrera

Prozkoumejte také jeden z nejvýstřednějších soukromých domů Casa Vincenc, jednu z vůbec prvních staveb Gaudího, zavítejte do historické gotické čtvrti Barri Gòtic a poznejte i poslední světskou stavbu umělce – dům La Pedrera.

Neotřelé Gaudího detailyNeotřelé Gaudího detaily

Zkrátka se nechte vtáhnout do atmosféry města pohledem vizionáře, jehož stavby dodnes budí obdiv, a poznejte místa a příběhy, o kterých se nikde nepíše... Průvodkyně Zdeňka Bohalová vám dá ty nejlepší radynacestu v rámci španelské novinky: zájezdu To nejlepší z Barcelony + BAREVNÝ SVĚT ANTONI GAUDÍHO.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024