Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Objevte kouzlo zimního Petrohradu, unikátní Jantarovou komnatu i vládkyni měst Moskvu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 4. 10. 2019 | Přečteno: 1189x

Kompletní balíček poznání a teploty okolo mínus sedmi stupňů slibuje na leden Petrohrad i Moskva. Pokud vás tahle informace neodradila a za pohádkovou zimní podívanou se vydáte s námi, čeká vás krom průvodkyně, která obě města zná jako své boty, i hřejivý zážitek z vánoční atmosféry nebo atraktivní jízda z Petrohradu do Moskvy Sapsanem dosahujícím rychlosti až 250 kilometrů za hodinu... Nasedat, v lednu vyrážíme na zájezd To nejlepší ze zimního Petrohradu + JANTAROVÁ KOMNATA + MOSKVA.

Užijte si zimní Petrohrad plnými douškyUžijte si zimní Petrohrad plnými doušky

Můžete hledat, ale nenajdete. Takto unikátně sestavený zájezd, kdy se během týdne podíváte do Petrohradu i Moskvy a poznáte světoznámé památky od Kazaňské katedrály, přes Zimní palác až po Balšoj těatr, vznikl na základě osobních zkušeností průvodkyně Martiny Kolníkové, která má k Rusku velký vztah.

Zimní pohled na PetrohradZimní pohled na Petrohrad

Vydává se sem i ve svém volnu, tedy bez dalších cestovatelů a vybírá místa, která stojí za návštěvu. Testuje dopravní prostředky, vstřebává atmosféru, aby vám mohla předat to nejlepší, co Rusko může svým návtšěvníkům nabídnout. Díky tomu také přišla s nápadem ukázat lidem Moskvu a Petrohrad v pohádkovém zimním hávu.

Katedrála sv. IzákaKatedrála sv. Izáka

"Atmosféra pravé ruské zimy v Petrohradu, zasněžený Kateřinský palác v Carském selu, okružní jízda stanicemi moskevského metra, majestátní chrámy Kremlu a Rudé náměstí. To je jen malý výčet toho, co se nám podařilo do programu zájezdu zařadit," říká Martina Kolníková.

Petrohrad v zimním hávuPetrohrad v zimním hávu

"Když k tomu navíc připočteme vánoční atmosféru nákupního střediska GUM, je Rusko v zimě velkým lákadlem," doplňuje Ivana Procházková, specialistka na zájezdy do Ruska, která pro vás zařizuje hladkou cestu, slušné ubytování i pohodlné transfery.

Objevte kouzlo ruské zimy se zájezdem To nejlepší ze zimního Petrohradu + JANTAROVÁ KOMNATA + MOSKVA.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024