Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Pláže Lembongských ostrovů, posvátný Ubud i cibetková káva v dokonalé exotice

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 28. 1. 2019 | Přečteno: 1029x

Exotické Bali je cestovateli nejoblíbenější indonéský ostrov, který po celém světe proslavilo jeho umění tance, hudby i maleb. Zároveň je nádherně zeleným ostrovem plným překvapivých zákoutí, chutí, vůní a milých lidí. Hledáte-li rovnováhu mezi rodinou, prací a svým vlastním štěstím, pak známe místo, kde prožijete dokonalý restart a dovolenou na „Ostrově bohů“, na kterou nikdy nezapomenete.

Vydejte se na Bali objevit krásu rýžových políVydejte se na Bali objevit krásu rýžových polí

Zelené svahy, nádherně čisté vodopády, ale i speciality, které na talíři hrají pestrými barvami tak, že se vám chce ihned do nich zakousnout, to jsou jen první dojmy, které cestovatelé nabírají. Ta pravá exotika je teprve čeká.

Průvodkyně Vlaďka SvitákováPrůvodkyně Vlaďka Svitáková

„Zájezd na Bali jsme s průvodkyní Vlaďkou Svitákovou vymyslely, protože Bali je jedno z těch míst, kde si můžete dopřát absolutní relax spojený s poznáním,“ prozrazuje Radmila Šopfová, proč je Bali letos v nabídce CK Radynacestu.

Sopky na ostrověSopky na ostrově

„Na Bali můžete vidět spoustu nádherných sopek, z nichž některé jsou stále činné. Také tu můžete najít rýžová políčka a kávové a kakaové plantáže. Koho zajímá podmořský život, v okolí je mnoho míst pro šnorchlování či potápění,“ vyjmenovává Radka.

Usměvaví obyvatelé BaliUsměvaví obyvatelé Bali

Nesmíme ale zapomenout ani na místní obyvatele, kteří dokreslují dokonalost místa: „Místní lidé jsou vždy usměvaví a pohostinní, a proto není divu, že se lidé na tento ‚Ostrov Bohů' rádi vracejí,“ dodává Radka.

Lembongské ostrovyLembongské ostrovy 

Koupání na Lembongských ostrovech, kouzelném místě mezi ostrovy Bali a Lombok, je závěrem, který jen těžko něco překoná. Přesvědčte se sami na zájezdu To nejkrásnější z Bali + KOUPÁNÍ U LEMBONGSKÝCH OSTROVŮ

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024