Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Severní Polsko + MALBORK z Prahy, Poděbrad a Hradce Králové – nečekaně pestré a chutné!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 6. 5. 2019 | Přečteno: 968x

Projít se po bíle natřeném mole daleko od břehu moře a na jeho konci si dát skleničku. Pozorovat tuleně zblízka, vystoupat po vysokých dunách až na okraj ostrova Hel, obdivovat skvostné kostely, osvěžit se pivem se sokem, zahřát se žurkem, zdejší skvělou polévkou... Ochutnejte s námi překvapivé krásy severního Polska nově také z Prahy!

Naši cestovatelé v ToruniNaši cestovatelé v Toruni

Na sever Polska jezdíme už několikátou sezonu a panuje velká spokojenost. Balt vás svou krásou, pokud jste dosud neměli tu čest, velmi mile překvapí. A pokud měli, budete nadšeni tím, jak města poznamenaná krutou historií vzkvétají.

Hrad MalborkHrad Malbork

Výhoda byla zatím jen na straně Moraváků. Teď ale nově nabízíme možnost poznat polskou kulturu, gastronomii a příjemnou atmosféru zdejší riviéry severu i cestovatelům z Čech. Zájezd To nejlepší ze severního Polska + MALBORK + TORUŇ s průvodcem Jirkou Tomanem vás nezklame.

Písečné dunyPísečné duny

A jak myšlenka na nový autobusový zájezd vůbec vznikla? „Zájezd na sever Polska s odjezdem z Ostravy se stal velkým hitem. Cestovatelé se nám vracejí nadšení a velmi překvapení krásou baltských přístavů,“ říká s úsměvem Karolína Petrová, specialistka zájezdů do Polska.

SopotySopoty

„S průvodcem Jirkou Tomanem jsme se proto rozhodli udělat podobný zájezd i pro cestovatele z Prahy a širokého okolí. Myslím, že se nám podařilo krásně program poskládat, neboť co místo, to skutečná perla,“ říká Karolína a slibuje nazapomenutelné zážitky.

Krásný GdaňskKrásný Gdaňsk

A co vás na cestě čeká? „Historický Gdaňsk a poloostrov Westerplatte, secesní Sopoty nebo křižácký Malbork... Jednoduše nádherná místa, která věřím, že vás dostanou, stejně jako opakovaně dostávají nás,“ přeje si Karolína.

Rezervujte si svou cestu za zážitky ještě dnes: To nejlepší ze severního Polska + MALBORK + TORUŇ.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024