Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Odhalte všechny trumfy Slovinska – vodopády, jeskyně i hrady

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 16. 1. 2017 | Přečteno: 1936x

Soutěska Vintgar, jezero Bohinj, vodopád Savica, Postojnské jeskyně, Predjamský hrad… Máme pokračovat? Sepište svůj vlastní cestovatelský příběh a objevte spolu s námi to nejlepší ze Slovinska. Ukážeme vám místa, o kterých v bedekrech nenajdete ani zmínku, a chybět nebude ani romantika. Krása se zkrátka musí prožít.

Poznejte krásy SlovinskaPoznejte krásy Slovinska

Zavedeme vás k pramenům života i poznání. Podíváme se na místa, odkud pramení řeka Sáva i slovinská pohostinnost a dopřejeme si magické setkání s přírodou, třeba v podobě 1,6 kilometrů dlouhé skalní průrvy nazvané soutěska Vintgar.

Jednou budeme nahoře, a jednou zase dole. Krom vrcholků Julských Alp vystoupáme i k pohádkovému Predjamskému hradu, který je doslova vytesán do skály. Na zoubek se podíváme také krápníkům v Postojnských či Škocjanských jeskyních.

Věděli jste, že v útrobách druhého jmenovaného jeskynního komplexu najdete 26 vodopádů či 250 tisíc let starý stalagmit obrovských rozměrů? I to je jeden z mnoha příkladů přírodních trumfů Slovinska. 

Co by to ovšem bylo za romantický výlet bez plavby na lodičkách a procházky po starobylé Lublani? I tu máme v nabídce obou našich zájezdů, kde poznáte rub a líc Slovinska, souš i vodu, teplo i zimu, výšlap i naprostý relax v lázních. Nově autobusem ze tří možných nástupních míst – Ostravy, Olomouce a Brna. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024