Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší z Číny + Terakotová armáda – jedno z nejzáhadnějších míst světa na vlastní oči!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 5. 2019 | Přečteno: 872x

Tak jiná, tak vzdálená, tak tajemná... Čína je životním snem mnoha cestovatelů. Nespalte se a vrhněte se do poznávání „druhého konce světa“ s tím, kdo se skutečně vyzná. Ochutnáte proslulou čínskou kuchyni přímo tam, kde vznikla. Projdete ve po Velké čínské zdi a uvidíte bojovníky tajemného mauzolea. Novinka, která vám nedá spát – To nejlepší z Číny + LEGENDÁRNÍ TERAKOTOVÁ ARMÁDA.

Staré město  QibaoStaré město Qibao

Proč zájezd právě s tímto programem vznikl? „Zájezd do Číny již v nabídce CK Radynacestu byl, ale zaměřovali jsme se především na Peking. Terakotová armáda však byla častým dotazem, a tak se dá v podstatě říct, že byla zařazena do programu právě na podnět našich cestovatelů a myslím, že je to jen dobře,“ vysvětluje Veronika Drbohlavová, specialistka na zájezdy do Číny, ale i Japonska a dalších pro nás exotických zemí.

PekingPeking

„Průvodce Vláďa Soukup je velkým milovníkem Číny a pro naše cestovatele připravil velmi zajímavý okruh po třech nejznámějších městech – Si-anu, Pekingu a Šanghaji,“ vyzdvihuje Veronika hlavní body listopadového zájezdu.

Velká čínská zeďVelká čínská zeď

A co vás tedy konkrétně v Číně čeká? Mauzoleum prvního císaře dynastie Čchin – slavná Terakotová armáda, procházka po legendární Velké čínské zdi, Zakázané město, největší nefritový Buddha v celé Číně a spousta dalších zajímavých míst...

Vydejte se na dobrodružnou výpravu do země, která mimo jiné proslula svou specifickou kuchyní, jež se rozšířila do celého světa. Objevte s námi To nejlepší z Číny + LEGENDÁRNÍ TERAKOTOVÁ ARMÁDA.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024