Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Vyzvednutí přímo u domu? Nová služba v rámci našich zájezdů. A zdarma!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 12. 3. 2018 | Přečteno: 1400x
Vyzout papuče, sejít ke dveřím a pak už rovnou na letiště? Představa o pohodlném cestování, za které často platíte předraženým taxíkům, je teď dostupnější všem Ostravákům a lidem z blízkého okolí. Do Krakova a Katovic, odkud s námi létáte do nádherných evropských metropolí, vás od dubna zavezeme přímo od vašich dveří až na letiště naším vlastním vozem, a navíc... zadarmo! Pohodlněji už to snad ani nejde!
 
 
Letiště v Krakově a Katovicích nabízí přímé spojení do slunné Itálie, Francie, Španělska, Spojených arabských emirátů a Portugalska nebo legendami opředeného Skotska či Švédska. A pokud jste ještě neměli tu čest, věřte, že budete překvapeni jejich vysokou úrovní.
 
 
Snažíme se dělat cestování pro lidi z Moravskoslezského kraje co nejdostupnější a nejpohodlnější, rozhodli jsme se vám proto ještě víc zpříjemnit první krok na vaší cestě za zážitky.
 
 
„Naši cestovatelé jsou zvyklí, že je v Ostravě čeká autobus s průvodcem a společně se pohodlně dopraví na letiště do Polska a zpět. Od dubna tohoto roku vás však u vybraných zájezdů s odletem z Polska vyzvedneme přímo u vás doma!“ vysvětluje Magda Hajduková, koordinátorka služby VIP vyzvednutí u domu, jak vše bude probíhat.
 
 
A to nejlepší na konec: „Služba VIP vyzvednutí u domu je součástí ceny zájezdu. Platí pro Ostravu a blízké okolí a vztahuje se na všechny zájezdy, u kterých toto označení najdete,“ doplňuje Magda. Každý z vás je tak pro nás VIP!
 
 
Z pohodlí vašeho gauče rovnou vzhůru do oblak. Pohodlněji už to ani nejde. Tak hoďte všechny starosti za hlavu a vydejte se s námi objevovat svět! Více informací a seznam všech zájezdů s touto VIP službou naleznete na stránce: https://www.radynacestu.cz/vip-vyzvednuti/
Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024