Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Za vzácnými lanýži, toskánským vínem a věží, která už léta v Pise chytá balanc

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 7. 6. 2021 | Přečteno: 620x
Téma: Novinka

Itálie není pouze krásná země s bohatou historií, kterou dokládá množství památek, je to hlavně země, jež nabízí neuvěřitelnou gastronomickou škálu zážitků. Pokud tedy máte slabost pro kvalitní potraviny a rádi zkoušíte nové věci, pak přijměte pozvání do kraje lahodných sýrů, vína a vysoce ceněné houby... Se zájezdem Kouzlo hledání lanýžů a toskánská vína + ŠIKMÁ VĚŽ V PISE + FLORENCIE přijdete Itálii na chuť!

Ochutnejte skvělé italské sýry i vínoOchutnejte skvělé italské sýry i víno

Daniela Lukovicsová je v CK Radynacestu.cz specialistkou na zájezdy do Itálie. Pro letošní rok, kdy nebylo jisté, jak moc bude země otevřená cestovatelům, se rozhodla jít jinou cestou než obvykle. Místo toho, aby zájezd naplnila jen zajímavými zastávkami u památek, rozhodla se jít také po vůních a chutích, které nabízí oblast Toskánska.

Hledání lanýžů s místním odborníkemHledání lanýžů s místním odborníkem

„Tento zájezd jsem připravovala s vědomím, že chci našim cestovatelům, často zběhlým v historii a umění, ukázat nejen krásné památky, ale i poklady, jež se ukrývají pod půdou, po které dennodenně chodíme,“ vysvětluje Daniela a dodává: „Víno, sýry, lanýže, krásné výhledy na okolí a neuvěřitelné stavby italských stavitelů, to vše je kombinace, která vám, doufejme, zachutná a odnesete si ze zájezdu jen ty nejlepší dojmy.“

Šikmá věž v PiseŠikmá věž v Pise

Objevte s námi jedinečné zážitky s podzimní novinkou Kouzlo hledání lanýžů a toskánská vína + ŠIKMÁ VĚŽ V PISE + FLORENCIE

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024