Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

RECENZE: Ohlasy z prvního cestovateleského plesu? Laťka je vysoko, jen tak dál!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 2. 2020 | Přečteno: 1755x

Víte, jak dlouho trvá „našulat“ 3000 lístků do malých ruliček? Na to by vám mohlo odpovědět všech dvacet zaměstnanců ostravské kanceláře a jejich rodiny, které smotávaly lístky do tomboly několik večerů... Dost ale hádanek. Na tu největší, jak to celé dopadne, už totiž známe odpověď. Dokonce několik odpovědí. Dali jste nám je vy sami, když jste nám napsali ohlasy na první Cestovatelský ples CK Radynacestu. A jaké jsou?

Majitel cestovky Martin Šimek, organizátorka akce Pavlína Sedláčková a moderátor Jirka (shodou okolností také) SedláčekMajitel cestovky Martin Šimek, organizátorka akce Pavlína Sedláčková a moderátor Jirka (shodou okolností také) Sedláček

Lístečky do tomboly byly jen kapka v britském moři úkolů, které během příprav plesu vyvstávaly. Několik měsíců domlouvání, dlouhé hodiny jednání s účinkujícími, mnoho probděných nocí, kupa emocí různého charakteru, ale i spousta zážitků. A nakonec ten nejsilnější – radost. Radost, že jste přišli a nelitovali času ani peněz, které jste do plesu CK Radynacestu investovali. Proto ani my nelitujeme energie, kterou jsme do plánování dali a děkujeme za úžasnou atmosféru, kterou se podařilo v Clarionu vytvořit. A co jste nám k plesu napsali? 

Kristýna Zubová s přítelemKristýna Zubová s přítelem

„Líbila se nám moc kapela, zvolený prostor, jídlo i fotokoutek,“ svěřila se se svými dojmy Kristýna Zubová, která na ples dorazila s přítelem na doporučení kamarádky. 

Aneta Zápotocká s rodinouAneta Zápotocká s rodinou

To Aneta Zápotocká s rodinou přijela na akci až z Prahy. Stála ta cesta za to? „Péče ze strany organizátorů byla nadstandardní. Při vstupu nás uvítali sklenkou sektu a pomohli nám s usazením ke správnému stolu. Moderátor velmi vtipně provedl všechny přítomné celým večerem. Měli jsme možnost ochutnat rozmanité dobroty a drinky. K tomu byl po celou dobu velmi kvalitní doprovodný program. Jako třeba barmanská show, taneční vystoupení nebo úžasný fotokoutek. Jednou větou se dá říct, že to byl nejlepší ples letošní sezóny. Děkujeme,“ napsala nám. 

Zdeňka Skupinová s kamarádkamiZdeňka Skupinová s kamarádkami

Ostrava je malé město, a tak jsme mezi hosty vídali známé tváře často. „Na plese jsem se dobře pobavila, bavilo mě téma ve stylu anglické elegance, příjemné prostředí hotelu Clarion, vkusná výzdoba, milá obsluha a večeře byla výtečná. Program byl pestrý a mohli jsme se vyřádit na parketu, kapela hrála jako o život, klobouk dolů! Taky jme se mohli zajít vyfotit do fotokoutku, užít si vystoupení i mít chvilky bez hudby (zvukové kulisy) na povídání, zajít si na drink do baru,“ napsala nám naše věrná cestovatelka Zdeňka Skupinová, která na ples přišla s kamarádkami. „Podle mého se ples velice vydařil, užila jsem si ho, nasadili jste laťku vysoko, jen tak dál,“ dodala a my můžeme jen slíbit, že se nejenže pokusíme laťku udržet, ale i přeskočit! 

Tomáš a Lenka ValochoviTomáš a Lenka Valochovi

Také Tomáš a Lenka Valochovi si večer užili a na závěr je dokonce čekala vítězná tečka. Jejich dcera Nikola vyhrála poukaz na 40 tisíc korun na nákup jakéhokoliv zájezdu CK Radynacestu.cz a vzhledem k tomu, že na plese byla s přítelem, zřejmě to bude zájezd pro dva. Co nám tedy napsali manželé Valochovi? „Vše na jedničku s hvězdičkou!“ vystavili nám pomyslné vysvědčení. „Určitě chválíme za všechno a rádi přijdeme zas,“ uzavřeli svůj vzkaz cestovce. 

Veronika Březinová se setrou a kamarádkamiVeronika Březinová se setrou a kamarádkami

No a podobný názor má i Veronika Březinová: „Všichni jsme si ples moc užili a doufáme, že se budeme moct těšit i na druhý ročník.“

Barman Tomáš Hrubý ve své showBarman Tomáš Hrubý ve své show

A protože tahle otázka tady padla hned několikrát, nedá nám to nezeptat se...

Ples Radynacestu.cz 2021?

Celkem hlasovalo 20 čtenářů.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024