Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Osvěžující zážitky po celý rok: předplaťte si vstup do divadla v Ostravě a vyhrajte zájezd!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 5. 2017 | Přečteno: 1534x

Co mají společného divadlo a cestování? Obojí je vášeň, ze které plynou nezapomenutelné zážitky. S předplatným do Národního divadla moravskoslezského v Ostravě teď máte šanci vyhrát letecký zájezd pro dva do historií prodchnutého Říma. A navíc vám dáme letní dávku inspirace na cestu. Jak, kdy a proč? Je to snadné!

Fontána di TreviFontána di Trevi

Nebude to žádná Maškaráda, ale opravdové umění. Peer GyntLady Macbeth a Ifigenie budou Šťastni ve třech, Romeo a Julie si pořídí nepředvídatelné Cats a Obyčejný život skromné Francouzky, Paní Bovaryové, vás dojme. All that jazz, rock and blues vás čekají ve slavnostních premiérách sezony 2017/18, ovšem důvodů, proč si zakoupit předplatné, je víc. Vyhrát totiž můžete zájezd do Říma s průvodcem, který vás uličkami města provede jako nikdo jiný. 

„Spolupráce s NDM je velmi příjemná, protože nám jde o stejnou věc – dopřát vám ty nejlepší zážitky. Cestovatelé a návštěvníci divadla mají hodně společného. Chtějí si zájezd nebo představení užít v pohodě a bez starostí, poznat historii, kulturu, umění… Proto jsme letos už pošesté partnerem soutěže s předplatným NDM, do které jsme věnovali letecký zájezd do Říma pro dvě osoby,“ říká Kateřina Koláčková, marketingová manažerka Radynacestu.cz. 

Jedinou podmínkou pro postup do slosování o zájezd je zakoupení předplatného do 6. září 2017. Veškeré informace, včetně přihlášky, najdete na portálu Národního divadla moravskoslezského. A protože jsme sami cestovateli tělem i duší, máme pro vás navíc dobré rady na cestu. Víte například, kterých 5 památek v Římě byste neměli minout

Žijte kulturou, cestujte, vzdělávejte se, relaxujte... protože, jak dodává Kateřina: „Cestování, stejně jako divadlo, je vášeň a na konci jsou vždy zážitky, které vám nikdo nevezme.“

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024