Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ROZHOVOR se zpěvákem Danielem Hůlkou: Moje holky mě změnily od základu. Cestovat s nimi je pro mě zážitek.

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 20. 5. 2022 | Přečteno: 5733x
Téma: Francie, Rozhovor

Barbora Klement Hůlková v CK Radynacestu.cz provázela zájezdy ještě dříve, než si do příjmení přidala Hůlková. Jaký má vztah k cestování dobře víte, pokud jste s Bárou byli v Paříži, Amsterdamu nebo v USA, ale co na její ne úplně tradiční profesi říká manžel a tatínek dcery Rozárky zpěvák Daniel Hůlka? A jak se těší na zájezd Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND, který už za pár týdnů pod vedením partnerky prožijí? 

Na první zájezd s naší cestovkou společně vyjeli letosNa první zájezd s naší cestovkou společně vyjeli letos

Hezký den, Danieli. Pro Vaši ženu je naprosto zjevně práce také koníčkem. Je ta Vaše koníčkem pro Vás? A probíráte vůbec práci doma? 

Dobrý den, ano, oba s Barborkou máme práci, která musí pro člověka být zároveň koníčkem. Povolání, jaké oba máme, by se jinak dělat nedalo. A protože cestování je naše společná vášeň, tak samozřejmě Barborčinu práci doma probíráme, a protože holky na mě rády chodí do divadla i na koncerty a manželka mi nadto dělá manažerku, tak doma probíráme i moji práci.

Máte doma ženskou převahu. Jak moc Vás Vaše žena, potažmo i dcera, změnila?

Naprosto od základu :) A samozřejmě k lepšímu.

Cestovatelskou vášeň po rodičích zdědila i dcera RozárkaCestovatelskou vášeň po rodičích zdědila i dcera Rozárka

Měl jste již možnost s manželkou, průvodkyní Barborou Klement Hůlkovou, cestovat? Vzala Vás na zájezd, který sama provázela? 

Ano, do Holandska. Byl to pro mě úžasný zážitek a Barborka byla naprosto famózní. Zcela souhlasím s ostatními účastníky zájezdu, kteří za mnou chodili a říkali mi, jak je úžasná.

Vypadá to, že z Vaší dcery bude malá cestovatelka stejně, jako kdysi byla její maminka. Ta už ve čtyřech letech objela svět. Jak to bylo s Vámi? Máte také toulavé boty od dětství?

Ano, mám. Ale já jsem v mládí cestoval jen po Československé republice a zemích tzv. východního bloku, protože jinam se nesmělo. Ale bylo to krásné, protože jsem vlakem a pěšky procestoval celou republiku s batohem na zádech. 

Paříž bude pro tuhle rodinu už druhou cestovatelskou výzvou v tomto rocePaříž bude pro tuhle rodinu už druhou cestovatelskou výzvou v tomto roce

Kde Vás teď můžeme vidět? Chystáte nějaké koncerty? 

Práce je teď díky bohu víc než dost. Vrátil jsem se do opery, která je mojí celoživotní láskou. Chystám se na nové operní role a pracuji usilovně na zahraničním angažmá. Aktuálně ztvárňuji postavu Vodníka v Dvořákově Rusalce, z čehož mám velkou radost.

Diváci mě v této roli mohou vidět v Severočeském divadle nebo třeba na letních scénách po celé ČR v rámci projektu „Kultura pod hvězdami“. Kromě toho mám vlastní koncerty a účinkuji v několika pražských muzikálech.

V červenci pojedete s celou rodinou na zájezd do Paříže, jehož součástí je návštěva Disneylandu. Provázet jej nebude nikdo jiný než Vaše paní. Jak se na to těšíte?

Moc, úplně nejvíc, jak jen to jde :)

Barbora Klement Hůlková na jedné z předešlých cest se sestrou v DisneylanduBarbora Klement Hůlková na jedné z předešlých cest se sestrou v Disneylandu

Troufnete si s Rozárkou třeba na horskou dráhu? Jste akční tatínek? 

Ano, samozřejmě jsem. A Rozárka je akční dceruška. Horské dráhy milujeme.

Jaký cestovatelský sen má Daniel Hůlka? 

Některé cestovatelské sny jsem si již splnil, třeba přechod přes Himaláje. Mým velkým snem je plavba lodí na Antarktidu. No a samozřejmě cesta kolem světa s Barborkou a Rozárkou.

Děkujeme za Váš čas a přejeme mnoho krásných cestovatelských zážitků nejen na červencovém zájezdu Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND

Dokážete velké věci - poznávejte svět, poznávejte sebe!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024