Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ROZHOVOR s Eliškou Sommerovou z Klubu království hraček: Vyhrajte 4 vstupy do Disneylandu!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 6. 2018 | Přečteno: 1405x

Kdo si hraje, nezlobí, a tak jsme se dali dohromady s Klubem království hraček a uspořádali pro vás jedinečnou soutěž o čtyři vstupenky do pařížského Disneylandu! Jak a proč nové přátelství vzniklo a co musíte udělat, abyste se do Paříže podívali třeba právě vy, se dozvíte v rozhovoru S Eliškou Radford Sommerovou z Klubu království hraček, na jehož webu soutěž probíhá až do konce června. Stíháme? Ale jistě! 

Minnie a její malé obdivovatelkyMinnie a její malé obdivovatelky

1. Klub království hraček má nesmírnou spoustu příznivců. Vždyť není dítě, které by nemilovalo hračky. Můžete si proto vybírat, s kým spolupráci navážete. Proč jste se rozhodli právě pro CK Radynacestu.cz?

Velmi si vážíme členů našeho klubu a rádi je hýčkáme tím nejlepším. Proto jsme si jako partnera vybrali CK Radynacestu, která se specializuje na zájezdy pro rodiče a děti za poznáváním destinací zábavnou formou a je v tom nejlepší. Snaží se podporovat dětskou zvídavost a radost z nových zkušeností tak, jak se o to snažíme i my prostřednictvím našich hraček. Takže tato spolupráce byla více než logická.

2. Jaké výhody čekají klienty, pokud se stanou členy Klubu království hraček?

Členové našeho klubu získají se svým členstvím mnoho výhod – nakupovat hračky až se slevou 21 %, narozeninové a jmeninové slevy pro své děti, odměny za nákupy a možnost zahrát si v soutěžích o zajímavé ceny. To vše v prodejnách Bambule, Sparkys, HM studio a také na e-shopech Bambule a Sparkys.

3. Co mohou v soutěži získat a máte nějakou osobní radu na cestu?

Členové našeho věrnostního Klubu království hraček, kteří se zapojí do soutěže, mají možnost vyhrát 4 vstupenky do Disneylandu v Paříži a balíček cestovatelských nezbytností. Perfektní možnost k zorganizování akčního rodinného výletu a získání spousty nových zážitků.

Radu i na tuto cestu mám pouze jednu – za každých okolností si nezapomínejte cestování užívat, každá zkušenost se počítá...

Ponořte se do Příběhu hračekPonořte se do Příběhu hraček

Nejste ještě členem a chcete soutěžit? Je to jednoduché a zabere to jen pár minut.

Mrkněte na webové stránky klubu k soutěži, zaregistrujte se a do odpovědního políčka nám napište, jak se jmenuje blonďatý klučina, který provází naše cestovatele na zájezdech pro rodiče děti :)

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024