Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SEZNAM PŘÁNÍ: Co všechno chci s dětmi stihnout, než vyrostou! – 5. díl Paříž

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 8. 2018 | Přečteno: 2425x

Ale jo. I do Paříže se můžete vydat s dětmi a nemít z toho šediny. Právě naopak – Paříž je nádherná, romantická, kouzelná, dětem otevřená a stále má co říct.  Stačí jen najít správného parťáka na cesty a nedovolit nudě, aby přišla na scénu. Tohle je parádní dobrodružství pro maximálně 20 hráčů, ale bude to hlavně o vás a vaší vůli splnit si další krásný sen. Společně s vašimi dětmi. Dřív než vyrostou. A to bude dřív, než se nadějete!

Užijte si Disneyland naplnoUžijte si Disneyland naplno

Celý tenhle dovolenkový kolotoč začínáme v Praze na letišti. Mimochodem víte, že i v Paříži mají nádherné starožitné carousely, rozeseté po celém městě? Na ty přijde řada. Teď zpět. V čase.

Pamatujete si ještě na vaše dětství plné bezstarostného běhání po ulicích, kde sotva projelo auto? Tak taková Paříž rozhodně není. Má v sobě ale obrovský kus nostalgie, který svým dětem můžete ukázat. Autenticky a s úsměvem.

Na ty totiž hrajem. A hodně. Průvodci, kteří na zájezdy pro rodiče a děti jezdí, se o ně sami přihlásili. Vážně! A ani jsme je nemuseli přemlouvat. Oni už totiž ví, že cestování s dětmi nemusí být řehole, ale naopak obrovská zábava. Stačí chtít!

Plavba po Seině a náš cestovatelský deníkPlavba po Seině a náš cestovatelský deník

Vlastně tak úplně nestačí. Musíte mít taky dobré zázemí (rozumějte naši cestovku) a vyladěný program. A ten máme. A roli v něm hraje kreslený kluk, tajemný badatel a spousta napínavých úkolů. Troufáte si? 

Tak začněte tím, že si doma sepíšete malý seznam toho, co byste chtěli v Paříži společně prožít. Prvních pět už jsme dali dohromady za vás.

Mise pátá: Paříž

1. Nechat se nakreslit od pouličního malíře

2. Užít si pohádkový den v Disneylandu

3. Ocitnout se na Noemově arše přímo v Paříži

4. Smlsnout si na pravém francouzském croissantu

5. Potkat se se známými osobnostmi v muzeu voskových figurín Grévin

Tohle ale není zdaleka první seznam, který pro vás máme. Každé město si zaslouží svůj a každé dítko si zaslouží prožít prázdninové dobrodružství s tím, koho má rád. No ano, s vámi!

Muzeum GrévinMuzeum Grévin

A abychom to nezamluvili, tak stačí kliknout na název destinace a vyhrnou se vám další seznamy zážitků pro děti z přímořské Barcelony, exotické Dubaje, královského Londýna nebo starobylého Říma

Nahlodali jsme vás? Není nic hezčího než dětská radost. Tady jsou naše zájezdy do Paříže pro rodiče a děti. To chcete! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024