Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Zahrajte si s Klubem království hraček a Radynacestu.cz o zájezd pro celou rodinu do Paříže!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 28. 6. 2019 | Přečteno: 774x

Děti milují hračky. A my milujeme své děti. Proč ale nenakupovat výhodněji a ještě získat šanci na výhru v řádech desetitisíců? Radynacestu.cz už druhým rokem navázaly spolupráci s Klubem království hraček a tentokrát jednu šťastnou rodinu pošleme na zájezd do Paříže s návštěvou legendárního Disneylandu! Jak můžete nezapomenutelný prázdninový výlet vyhrát třeba i vy?

Soutěžte s námi o zájezdSoutěžte s námi o zájezd

Je to velmi jednoduché. Na webových stránkách Klubu království hraček se zaregistrujete. Číslo své klubové karty a správnou odpověď na soutěžní otázku pak vyplníte na stránce věnované soutěži. Nápovědu k ní najdete tady.

Ale pozor, nejpozději do 11. 8. 2019, kdy soutěž o disneylandské dobrodružství pro celou rodinu (4 osoby) končí. A pak už jen počkáte na vyhlášení vítěze, které proběhne 15. 8. 2019. 

Krom Zájezdu pro rodiče a děti do Paříže, který je ve spolupráci s průvodci připraven speciálně pro malé badatele, můžete vyhrát třeba slushy maker, phlat ball nebo ultraplastelínu.

Členové klubu spolu se svým členstvím navíc získají možnost nakupovat hračky se slevou až 21 %, narozeninové a jmeninové slevy pro děti, odměny za nákupy a spoustu příležitostí zahrát si v soutěžích o zajímavé ceny. To vše v prodejnách Bambule, Sparkys, HM Studio a také na e-shopech Bambule a Sparkys.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024