Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Usmívejte se po celý rok. Známe důvod – do země úsměvů, Thajska, nově s námi!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 16. 12. 2016 | Přečteno: 1703x

Thajský box, thajské masáže, thajské jídlo...  a co ještě? Pulzující Bangkok s tisíci Asijci na malých motorkách, chrámy zasvěcené Buddhovi na každém rohu i skále a národní parky se zvířaty, které u nás potkáte jen v ZOO. To, co vás ale na Thajsku dostane nejvíc, je mystická atmosféra, vřelost a úsměvy od rána až do noci. Pojeďte to prožít s námi!

Bangkok je proslavený jeho chrámyBangkok je proslavený jeho chrámy 

Thajsku se něžně přezdívá Země úsměvů. Ten svůj vám budou obyvatelé nádherné asijské země věnovat hned u ranní kávy a neskončí s nimi ani u večerní masáže na dobrou noc.

Na válecí dovolenou u moře ovšem zapomeňte. Thajské pláže jsou sice vyhlášené, a samy o sobě přináší nezapomenutelné zážitky, ale krása země se ukrývá také uprostřed rušných měst, ve skalních soutěskách, na vrcholcích vodopádů či uprostřed polí s cukrovou třtinou.

Ukážeme vám to nejlepší z Bangkoku, včetně sídla královské rodiny, Velkého Paláce, a Chrámu smaragdového Buddhy. Prozradíme vám, co stálo na počátku konce zaniklého města Ayutthaya, projedeme se na slonech a prohlédneme si archeologické naleziště.

Ochutnáme skvělou thajskou kuchyni a zakusíme bolestnou historii města Kanchanaburi u nechvalně známe železnice křižující řeku Kwai. U Erawanských vodopádů se pak opět nadechneme s pocitem, že život je krásný, když nabízí tak nepřebernou přehlídku zajímavostí.

Prožijte to s námi a poznejte to nejlepší z Thajska s naší průvodkyní Veronikou Uhrovou už v únoru!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024