Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To tady ještě nebylo! Silvestrovská noc v Istanbulu + nejkrásnější památky, nákupy a lázně

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 26. 6. 2015 | Přečteno: 1127x

Poprvé v naší nabídce najdete jedinečný novoroční zájezd do srdce Turecka - Istanbulu. Strávíme spolu čtyři dny v zemi na pomezí Evropy a Asie a oslavíme tady příchod nového roku 2016! Jak takové velkolepé oslavy v Turecku probíhají? A co všechno s námi uvidíte? 

Istanbul při západu slunce vypadá jako z Pohádek tisíce a jedné noci...Istanbul při západu slunce vypadá jako z Pohádek tisíce a jedné noci...

Láká vás představa, že první den v roce strávíte mimo domov, nejlépe někde hodně daleko? Zkuste to letos s námi a nesázejte na klasické "silvestrovské" destinace, ale sáhněte po vskutku netradiční nabídce - novoročním poznávacím zájezdu do Turecka.

Během čtyř dnů s námi poznáte město na dvou kontinentech, jak se Istanbulu s oblibou říká, a prožijete kouzelný začátek roku v podobě velkolepých oslav v centru města, kde samozřejmě nebude chybět barevný ohňostroj. Ten vypukne přesně o půlnoci na Bosporském mostě. 

Přehlídka světel a barev nad Bosporským mostemPřehlídka světel a barev nad Bosporským mostem

To už ale budeme mít za sebou prohlídku sedmého divu světa - chrámu Hagia Sophia a návštěvu sultánského paláce Topkapi. Nemineme ani slavnou Modrou mešitu, která patří k nejobdivovanějším dominantám města. Slíbit vám můžeme i oblíbenou plavbu výletní lodí po Bosporu a nákupy na tradičním Velkém Bazaru. 

A protože budeme v Turecku, můžete se těšit také na návštěvu pravých tureckých lázní, kterým se tady neřekne jinak než hamámy... Projděte bránou orientu a přivítejte nový rok ve městě protikladů!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024