Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Barevný podzim v Japonsku – Ochutnejte jedovatou fugu, saké a nádhernou poetiku Asie!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 7. 2018 | Přečteno: 1350x

Je barevný, romantický, exotický, jedinečný, voňavý, plný zážitků... podzim v Japonsku. Zažijte jej i vy a ochutnejte roztodivné speciality, prožijte očistný rituál v tradičních lázních a žasněte nad životem gejš v Gionu. Ponořte se do asijského snu o cestě do země tak jiné, jak si jen dokážete představit. Ovšem se vším komfortem a průvodcem po celou dobu zájezdu.

JaponskoJaponsko

Japonsko je na první pohled nádherná země, jsou ale místa, kam se jako běžný turista nedostanete, a tak často z velkého snu zbyde jen další sen o zakázaných místech. S cestovkou v zádech a průvodcem, který se vyzná, se problémům vyhnete a dostanete se všude tam, kde je co objevovat.

Airbus A380 emirátských aerolinekAirbus A380 emirátských aerolinek

„Pro naše cestovatele jsme zajistili komfortní let s nejlepší leteckou společností Emirates v luxusním Airbusu A 380 a ubytování ve stylových japonských hotelech, a to pouze na dvou místech, takže vás nečeká žádné každodenní stěhování a zbyde více času na zážitky,“ říka Ivana Petláková, naše specialistka na zájezdy do Japonska.

Zahrada Shinjuku GyoenZahrada Shinjuku Gyoen

A co vás čeká? „Navštívíme největší rybí trh na světě, tradiční historickou čtvrť Asakusa, moderní čtvrť neonů a japonské mládeže Shinjuku nebo nejfrekventovanější přechod světa Shibuja,“ vyjmenovává průvodce Vladimír Soukup nabídku tokijských zážitků a dodává, že jako jedni z mála se dostanete i za hranice měst. A co tam?

Toshogu Shrine v NikkóToshogu Shrine v Nikkó

„Zažijete nádherné celodenní výlety do nejvýznamnějšího poutního chrámového komplexu Nikkó a výlet k nejzápadnějšímu cípu Japonského moře s návštěvou pohádkové horské vesnice, japonských zahrad a samurajských domů.“ Obdobně nabitý program vás pak čeká i na dalších zastávkách našeho japonského putování – v Kjótu a Ósace.

Jedovatá ryba fugaJedovatá ryba fuga

Zemi plnou překvapení je ale třeba zažít všemi smysly, a tak nezapomínáme ani na váš žaludek. „Exluzivně s námi ochutnáte pravé čerstvé sushi a sashimi, nejlepší hovězí steak na světě ve městě Kobe nebo kulinářskou specialitu – speciálně upravenou a prudce jedovatou rybu fugu,“ představuje část jídelníčku Vladimír.

JaponskoJaponsko

Rozhoupejte se k zážitkům a pojeďte s námi poznat Japonsko! Vše o zájezdu JAPONSKO + barevný podzim + tradiční lázně najdete tady: https://www.radynacestu.cz/zajezd/to-nejlepsi-z-japonska-barevny-podzim-tradicni-lazne-letecky-z-prahy/

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024