Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší z umělecké Paříže aneb Návrat do La Belle Époque – s průvodcem, který se vyzná!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 31. 8. 2020 | Přečteno: 948x
Téma: Novinka

Hraje-li umění ve vašem životě a na vašich cestách za zážitky velkou roli, pak jste už jistě v Paříži byli. Nebo ne? Ukážeme vám francouzské chic město z jiné perspektivy. Té umělecké. Se zájezdem To nejlepší z umělecké Paříže + NEJKRÁSNĚJŠÍ MUZEA objevíte místa, o kterých se tištění průvodci nezmiňují, ale naše průvodkyně Jitka je zná jako své boty.

Musée d'OrsayMusée d'Orsay

Stejně jako neustále hledáme zajímavá místa, hledáme i tematické skulinky v našich zájezdech. „Zájezd za uměním do Paříže jsme s průvodkyní Jitkou Loučkovou vytvořily na popud našich cestovatelů, kteří se zajímají o umění a chtějí Paříž zase poznat trošku jinak,“ vysvětluje specialistka na zájezdy do Francie Karolína Petrová, odkud vzešla myšlenka na nový typ zájezdu.

Pařížská čtvrť MaraisPařížská čtvrť Marais

Krom tradičních zastávek se soustředily na místa, která jsou osobně jim nejbližší: „Nemohly jsme vynechat Jitčinu oblíbenou čtvrť Marais a Picassovo muzeum a zařadily jsme i mé nejoblíbenější pařížské muzeum – Rodinovo muzeum,“ říká Karolína.

Světoznámý LouvreSvětoznámý Louvre

Na seznamu zážitků ale nesmí chybět ani světoznámá muzea. „Těšit se můžete na Louvre nebo Musée d'Orsay. Doufám, že se našim klientům bude zájezd líbit a zamilují si místa, která jsme si za léta v Paříži zamilovaly i my,“ doufá Karolína.

Rodinovo muzeumRodinovo muzeum

Trefili se vám do vkusu? Pak se podívejte na celý program zájezdu To nejlepší z umělecké Paříže + NEJKRÁSNĚJŠÍ MUZEA a vydejte se s námi za hranice běžných cest.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024