Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Proč mám jet zrovna s vámi? V čem jste jiní a výjimeční?

Autor: Martin Šimek, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 11. 2020 | Přečteno: 1894x
Téma: Ptáte se

Pro svou cestu si můžete vybrat z různých cestovních kanceláří, které se od sebe liší v konceptu zájezdů nebo programu. Na našich zájezdech se snažíme, abyste díky cestování lépe porozuměli světu, získali nové zkušenosti a zážitky, které si budete užívat po celý zbytek života. Proto si zakládáme na těchto 4 zásadách:

Žádná masovka – na letecký zájezd bereme vždy přibližně 15 cestovatelů. Protože chceme, aby na zájezdu byla pohoda a v malé skupince jsme operativnější.

Skrytá místa – s námi poznáte i místa, o kterých se běžně nepíše. Vyhnete se všem pastem na turisty. Snažíme se, aby cestování s námi bylo co nejvíce autentické, abyste se s námi cítili co nejvíce jako místní.

Přátelští průvodci – jsou s vámi od odjezdu po návrat. Nebudou vás unavovat dlouhými dějepisnými proslovy, ale znají souvislosti a plno zajímavých tipů. Daná místa znají jako své boty.

Testujeme osobně – nedáme si pokoj, dokud každý náš zájezd není dokonalý. Vše ověřujeme a zkoušíme na vlastní kůži. Program je připraven tak, aby vše na sebe navazovalo a bylo perfektně připraveno.

Cestování s námi je založeno na prožívání daných zemí a míst. Chceme poznat, jak lidé žijí a využít k tomu všechny smysly.

Všechna místa, kam jezdíme, dokonale známe a stále hledáme nové a inspirativní cestovatelské aktivity.

V čem jste lepší nebo odlišní třeba od Čedoku?

Oproti velkým univerzálním cestovním kancelářím máme výhodu ve specializaci na zájezdy zaměřené na cestovatelské zážitky. Cestovní kanceláře jako Čedok nebo Fischer se zaměřují především na pobytové zájezdy u moře. 

Přípravě zájezdu a jeho konceptu tedy logicky věnujeme více pozornosti, což ve výsledku znamená i více autentických zážitků a kvalitněji připravený program. Vyhýbáme se pastem na turisty a masovce.

Nebude pro mne lepší jet individuálně?

Otázku, zda cestovat individuálně, nebo s cestovkou, jsme si položili mnohokrát právě proto, abychom do našich zájezdů dali skutečně všechny výhody, které cestování s cestovní kanceláří má.

Čtení na podobné témaPTÁTE SE: Cestování bez cestovky, nebo s cestovkou? Podrobné srovnání + proč a kdy jet raději sámPřečíst

Na zájezdu s naší cestovní kanceláří je vždy předem připravený program. Je ale naplánován tak, aby vše na sebe navazovalo a klapalo do posledního detailu. Díky zázemí cestovky a průvodci, který je s vámi po celou dobu zájezdu, nemusíte sami řešit komplikace na cestách, ale jen si užíváte nové zážitky v cizině.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024