Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Světem více autenticky. Speciální zájezdy do Říma, Paříže a Londýna. Poznejte je jako místní!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 15. 3. 2016 | Přečteno: 1064x

Zapomeňte na davy turistů mačkajících se u památek, které na vás koukají z každé pohlednice. Projděte se s námi světovými metropolemi tak, jak je znají jen místní – autenticky, bez příkras, ale s vůní tradice. Poznejte zvyklosti místních, ochutnejte to, co chutná i jim, a objevte skrytá zákoutí nejkrásnějších měst Evropy.

Navštivte kavárny, které mají v oblibě i místníNavštivte kavárny, které mají v oblibě i místní

Nejdeme s davem, a to doslova. Proto jsme pro vás připravili speciální zájezdy na téma: více autenticky. A co si pod tím představit? Vezmeme vás do turisticky oblíbených destinací, ovšem s tím rozdílem, že naši průvodci tato velkoměsta znají jako své boty (obvykle tady sami nějaký čas žili) a zavedou vás na místa, která běžnému návštěvníkovi zůstávají skryta. Přiblíží vám zákoutí, která sice nemají tak slavná jména jako Eiffelovka nebo Tower Bridge, zato mnohem silnější příběh...

Pozveme vás také na tradiční francouzské, italské či anglické pokrmy tam, kam na ně rádi zajdou místní. Za dobroty tak zaplatíte nejen méně, ale s jistotou budou lepší, než v turisticky „profláknutém“ podniku opodál. Nabídneme vám sondu do běžného života Pařížanů, Římanů či Londýňanů. Projdeme se uličkami, kudy chodí do práce, parky, kam si chodí odpočinout, a posedíme v kavárničkách, kam chodí načerpat inspiraci.

Dopřejte si s námi tak trochu jinou dovolenou – zájezdy pro opravdové cestovatele – autenticky, spolehlivě a bez starostí...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024