Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ESO Z RUKÁVU průvodkyně Radky Šímové

Autor: Radka Šímová, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 4. 2024 | Přečteno: 92x
Téma: USA, Eso z rukávu

Eso z rukávu průvodkyně RadkyEso z rukávu průvodkyně Radky

Na Floridě zbožňuji rozmanitost způsobů, kterými se tady dá trávit čas, a tak jsem do tohoto zážitky nabitého zájezdu namixovala všechno, co si užívám i já – nekonečně dlouhé pláže v oblasti Miami Beach, art deco architekturu tohoto místa, ale i úchvatnou cestu na Key West, kdy jste při jízdě po tzv. Overseas Higway doslova obklopeni mořem. No a dechberoucí je i divoká příroda národního parku Everglades, domova aligátorů nebo mnoha druhů ptáků.

V Orlandu jsou pro mě velkým tahákem adrenalinové horské dráhy v zábavních parcích. Mým favoritem je Sea World, který se kromě této zábavy hlavně zabývá ochranou mořského života. Baví mě tady pozorovat delfíny, kosatky, žraloky nebo kapustňáky, které máte téměř na dotek. Ovšem bez dne stráveného v Kennedy Space Centre by nebyla návštěva úchvatné Floridy kompletní. Vidět na vlastní oči stroje a vybavení, jež byly ve vesmíru, je ohromující.

Chci jet


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024