Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Někteří jsou z Marsu a jiní... Poznejte Ostrovy západních mužů a to nejlepší z Islandu!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 10. 2017 | Přečteno: 1329x

Slibují vulkanické zážitky a vodopád čistých myšlenek. Zavedou vás na místa mrazivá i ohnivá. Nepřestanou vás udivovat ani bavit. Zveme vás do nádherně jiného světa - na Island a jeho originálně pojmenované Ostrovy západních mužů - v novém zájezdu. Zaleťte si s námi pro nezapomenutelné chvíle. Tak tedy v červnu na palubě!

Ostrovy západních mužůOstrovy západních mužů

Island je snem každého cestovatele. Na okraji zeměkoule to s ním občas cukne a vytvoří neuvěřitelně krásné přírodní úkazy včetně sopek, gejzírů, vodopádů a černých vulkanických pláží. Na druhou stranu je tady ale božský klid, který nám v běžném životě tolik chybí. Proč jsme tedy připravili nový zájezd na Island, není třeba vysvětlovat. Co nás ale uchvátilo na Ostrovech západních mužů?

Těšte se na nádherné scenérieTěšte se na nádherné scenérie

,,Lidé se tam tváří v tvář setkají s poměrně nedávným výsledkem sopečné činnosti - se sopkou Eldfell, která vznikla při velké erupci v sedmdesátých letech. Kromě toho jsou tam také tzv. ptačí útesy, kde se dají pozorovat papuchálci, ptáčci, kteří se stali islandskou ikonou, jedním z jeho symbolů," vysvětluje specialistka na Island Martina Poláková, proč spolu s průvodkyní Lenkou Drastichovou zařadily ostrovy s netradičním názvem na program červnového zájezdu.

Roztomilí papuchálciRoztomilí papuchálci 

Pro mnohé cestovatele je dobrodružstvím už samotný výlet lodí na souostroví Vestmannayers, které se pyšní zajímavými přírodními scenériemi stejně jako Island sám. Na skok se však podíváme také do města. Prohlédneme si Reykjavík s jeho dechberoucí katedrálou Hallgrimskirkja či budovou opery Harpa a navštívíme městečko, kde se pletou typické islandské suvenýry. 

Ruce v teple a plný kufr exotických zážitků... Prožijte to s námi již v červnu 2018!

ReykjavíkReykjavík

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024