Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: Ochutnávka portugalské pohostinnosti s Antóniem. Cestopisné přednášky startují na sv. Martina!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 11. 2015 | Přečteno: 838x

Ve středu 11. listopadu děti za okny vyhlížejí Martina na bílém koni, ovšem podle meteorologů si letos dá na čas. Kdo už se ale na vás netrpělivě připravuje a dolaďuje poslední detaily své přednášky, je náš portugalský průvodce António. Právě ve středu zahájí sérii svých přednášek s trefným podtitulem: Ochutnávka portugalské pohostinnosti. Jste vítáni!

Lisabon v podvečerLisabon v podvečer

Zakousněte se i vy do jablka vědomostí, které vám António naservíruje 11. listopadu v Praze, 18. v Ostravě a den nato v Brně. Ve svých cestopisných přednáškách vás pozve do Lisabonu, kde již léta provází, seznámí vás s portugalskou kulturou a uměním a zabrouzdá i do slavné námořní éry této krásné země. 

António Pedro Nobre je rodilý Portugalec, ale češtinu ovládá na jedničku. Zavede vás ve svých historkách nejen na turisticky oblíbená místa, ale ukáže vám také romantická zákoutí a proslulé lisabonské kavárničky. Prozradí vám něco o belémských koláčcích a nebude chybět ani překvapení na závěr. 

António (vlevo) a klienti CK Radynacestu.cz v legendární tramvaji č. 28 v LisabonuAntónio (vlevo) a klienti CK Radynacestu.cz v legendární tramvaji č. 28 v Lisabonu

António je krom průvodcování pro Radynacestu.cz autorem čtyř cestopisných knih, několika dokumentů a hudebních videoklipů. Každý zájezd, který provází, je tak dalším projektem, který si sám režíruje, a dělá to opravdu dobře. Ohlasy diváků (rozuměj klientů) jsou proto veskrze pozitivní. Máte se rozhodně na co těšit!

Přijďte si Antónia poslechnout i vy a ochutnejte portugalskou pohostinnost

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024