Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: Podzimní prázdniny - je čas zase vyrazit! 3 tipy na zájezdy pro rodiče + děti

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 21. 8. 2020 | Přečteno: 988x

Léto bylo jako na houpačce. Zakázáno, povoleno a znovu zakázáno. Vyrazit na dovolenou s dětmi do zahraničí, uznáváme, chtělo odvahu. Neměli jste ji? Vynahraďte to svým školákům a vydejte se na dobrodružnou, ale bezpečnou cestu Evropou s našimi průvodci o posledním říjnovém víkendu. Jsou totiž podzimní prázdniny!

Vezměte děti o podzimních prázdninách poznat třeba PařížVezměte děti o podzimních prázdninách poznat třeba Paříž

Podzimní prázdniny ve školním roce 2020/2021 připadají na čtvrtek 29. října a pátek 30. října. Děti tak mají celé čtyři dny volna a my vám ukážeme cestu, jak je co nejlépe využít. Máme pro vás tři tipy na zájezdy speciálně přichystané právě pro děti a jejich rodiče.

Co to znamená? V prvé řadě upravený program tak, aby děti opravdu bavil, průvodce, který si s malými cestovateli rozumí, a navrch Cestovatelský deník s úkoly a zajímavostmi jako parťák na cestu a krásná vzpomínka. Nic nemusíte sami zařizovat a složitě řešit. O všechno se postaráme, a vy tak čas mimo domov využijete naplno k poznávání nových míst a k nevšedním zážitkům.  

Kam můžete vyrazit? 

1. Řím pro rodiče a děti (28.–31. 10.)

S průvodkyní Šárkou Effenbergerovou uvidíte světoznámé památky i skrytá místa města, kterému přezdívají „věčné“. Proniknete do tajů gladiátorských her, ochutnáte skvělou italskou zmrzlinu, těstoviny na všechny způsoby i nejlepší pizzu.

Společná z Kapitolu Společná z Kapitolu

2. Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND (29. 10. – 1. 11.)

Magdaléna Jurczygová vás provede nejslavnějšími památkami Paříže. Nevynecháte proslulou Eiffelovu věž, projdete se po bulváru Champs Elysées a prožijete den v největším zábavním centru Evropy – Disneylandu. Mickey i Spiderman jsou připraveni. A vy? 

DisneylandDisneyland

3. To nejlepší z Londýna + HARRY POTTER + OXFORD (28. 10. - 1. 11.)

Má váš potomek rád Harryho Pottera? Nebo, přiznejme si to, máte ho ještě raději vy? Udělejte si radost a vydejte se na místa, kde se exteriéry čarodějnického učně natáčely a samozřejmě i do studií Warner Bros. s ukázkou nespočtu interiérů a rekvizit přímo z placu. Prázdninový zájezd za Harry Potterem má termín 28. 10. – 1. 11. 2020 a zbývá už jen posledních pár míst! 

Londýnská studia Warner Bros. s BrumbálemLondýnská studia Warner Bros. s Brumbálem

Všechny zájezdy s programy šitými dětem na míru najdete na webu pod názvem „Zájezdy pro rodiče a děti“. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024