Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší z ostrova Tenerife a osobité La Gomery. Objevte Kanárské ostrovy!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 12. 8. 2015 | Přečteno: 965x

Jednomu se říká Okrouhlý ostrov a tomu druhému Ostrov věčného jara. Oba najdete na mapě pod názvem Kanárské ostrovy a pojí je přátelská atmosféra i dokonalá přírodní scenérie. Řeč je o největším a zřejmě turisticky nejznámějším ze sedmi Kanárských ostrovů Tenerife a jeho protipólu - osobité La Gomeře. 

Tenerife je známé svými širokými a dlouhými plážemiTenerife je známé svými širokými a dlouhými plážemi

Vydáte-li se s námi na poznávací zájezd na Kanárské ostrovy a dopřejete si luxus letecké přepravy z Prahy či Mnichova, ocitnete se rázem v přátelské atmosféře se špetkou španělské divokosti. A právě takové jsou i ostrovy Tenerife a La Gomera, kterými vás provede naše průvodkyně Lucie Viková.

Abychom vám přiblížili, co vás na ostrovech čeká, půjčíme si Lucčina slova: "Po přistání v pustině by se jeden raději otočil a odletěl zpět, ale poté začnete objevovat úžasně rozmanitou přírodu, kouzelná kanárská městečka, skvělou gastronomii, místní věčně usměvavé a milé lidi, a hlavně počasí připomínající "věčné jaro"."

Provedeme vás historickým městečkem Puerto de La Cruz v údolí zvaném Orotava, které vás okouzlí svými barevnými balkónovými domy, palmovými náměstími a rybářskými kostely. Dáme vám možnost navštívit populární Loro park, aneb rozmanitý svět místní fauny a flóry v kostce, nebo slavné orchidárium.

Prohlédneme si z bezpečné vzdálenosti sopku Pico del Teide a nejstarší rostlinu ostrova Tenerife tzv. Dračí strom. Zastavíme se na saharské pláži Las Teresitas, kde budeme mít možnost se vykoupat a nenecháme si ujít ani hlavní město Santa Cruz.

Pak už se můžete těšit na zelené pahorky ostrova La Gomera, kde navštívíme třeba Kolombovo město San Sebastian. Více už ale prozrazovat nebudeme... Tak neváhejte a poleťe na Kanárské ostrovy s námi!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024