Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Letecky z Ostravy do Dubaje? Ano! Objevte s námi město superlativů v top pohodlí už v říjnu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 5. 2016 | Přečteno: 2501x

Láká vás Dubaj, ale do Prahy či Bratislavy to máte daleko? Rozšířili jsme pro vás nabídku odletových míst o ostravské letiště Leoše Janáčka, odkud startují přímé lety do Dubaje již od letošního podzimu. Objevte s námi město několika světových nej, zemi, kde pojem „nic není nemožné“ získává reálné obrysy...

Zažijte s námi Dubaj z Ostravy!Zažijte s námi Dubaj z Ostravy!

Dubaj je nejen městem, které vyrostlo uprostřed pouště, ale také jednou z nejspecifičtějších destinací pro vaši dovolenou. Jména jako Burj Khalífa nebo Burj al Arab dosahují věhlasu po celém světě díky svému architektonickému řešení, ale především díky vysokým cílům, chtějí být zkrátka nej, a překonat je, je opravdu těžké.

Burj al Arab se jen tak ze dne na den nestane z nejluxusnějšího hotelu světa hostelem pro batůžkáře a Burj Khalífa se dobrovolně jistě nezmenší... O tom, že velkou roli tady hrají finance, které „tečou“ hlavně z ropy a turistického ruchu, asi nemusí být ani řeč. A ačkoli vás místy zřejmě přepadne závist, s novými lety z Ostravy je o důvod víc, proč stojí za to Dubaj poznat.

Dlouho očekávaná novinka pro všechny Ostraváky a cestovatele z širokého okolí odstartuje na konci září a vy se s námi můžete podívat do Dubaje z Ostravy letecky s průvodcem, který je tu jako doma, třeba už v říjnu tohoto roku. Těšíme se na vás!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024