Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SEZNAM PŘÁNÍ: Co všechno chci s dětmi stihnout, než vyrostou! – 6. díl Maďarsko

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 16. 1. 2019 | Přečteno: 1044x

Máte doma dítě v tom „blbém věku“, kdy chce spoustu věcí, ale především nechce poslouchat? Nebo lépe – nechce poslouchat vás? Nemusí! Na vyprávění tajuplných příběhů máme průvodkyni Barču, která se všetečných otázek nebojí, a program tak nabouchaný zajímavostmi, že na stížnosti není čas. Zájezd do Maďarska pro rodiče a děti je příležitost, jak z klasické rodinné (pane Bože, jak tohle zas dopadne!) dovolené udělat jeden velký zážitek. Budapešti, Balatone, jedeme si splnit další cestovatelský sen ze Seznamu přání!

Vydejte se s dětmi do MaďarskaVydejte se s dětmi do Maďarska

Říkáte si, co v Maďarsku? Připravte se na hodně dlouhý seznam. Tak třeba: ochutnat zmrzlinu ve tvaru růže, vyzkoušet si obří železné boty, vyjet lanovkou nad město, dát si pravý maďarský guláš.

Projet se loďkou v zatopené jeskyni, prozkoumat podzemí nebo strašidelný labyrint pod Budínským hradem, řídit dopravu, čvachtat se v Balatonu (jehož přezdívka „maďarské moře“ vůbec není od věci), projet se kolesovým parníkem, potkat se s velbloudy.

Děti se vydovádí v BalatonuDěti se vydovádí v Balatonu

A taky se projít pohádkovou zahradou, ochutnat marcipánového dinosaura, omrknout městské lázně v Rábu... To všechno stihneme. No vážně! Ruku na srdce, zvládli byste tenhle program s dětmi na vlastní pěst? Možná ano, ale za jakou cenu. Finance nepočítaje. 

Hladký průběh, maximum zážitků a pro každého malého dobrodruha jeho osobní cestovatelský deník jako bonus. Pojďme se vrhnout do další mise na téma: Co všechno chci stihnout s dětmi, než mi vyrostou!

Mise šestá: Maďarsko

1. Vyjet historickou lanovkou nad Budapešť

2. Zastavit se v Africa Museum se zebrami a velbloudy

3. Projet se lodičkou v zatopené jeskyni Tavasbarlang

4. Ochutnat marcipán v Muzeu marcipánu

5. Zařádit si v maďarském moři Balatonu 

Tohle ale není první seznam, který jsme pro vás sestavili. Každé město si zaslouží svůj. Stačí kliknout na název destinace a objevíte další seznamy zážitků pro děti, které vás čekají na našich malými i velkými cestovateli ověřených zájezdech do přímořské Barcelonyexotické Dubajekrálovského Londýnastarobylého Říma nebo Paříže a Disneylandu.

Historická lanovka v BudapeštiHistorická lanovka v Budapešti

A ještě zpět k zájezdu Budapešť pro rodiče a děti + PRÁZDNINY NA BALATONU. „Tahle barvitá země je od nás jen kousek, nabídnout ale dokáže rodinám neskutečnou škálu zážitků od úžasných staveb a atrakcí ve městech přes krásnou přírodu až po opravdovou prázdninovou pohodu na Balatonu,“ vyjmenovává výhody specialistka CK Radynacestu.cz Karolína Petrová. 

Potkáme se? Odjíždíme už 18. 7.! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024